Annonsera utomhus

Varför storbildsannonsering?

I dagens samhälle har media utomhus en större roll än den någonsin haft förr. Som annonsör når du ut till kunder i snabbare och högre räckvidd än du kan med någon annan media, dessutom med hög kreativ frihet att uttrycka dig så som du vill.

Du kan använda dig av storbildsannonsering för flera olika användningsområden. Kanske vill du driva en kampanj, exponera ditt varumärke, informera, driva opinion eller nå ut till en viss målgrupp.

Hög frekvens, hög impact och svårslaget låga kontaktkostnader!

Att annonsera utomhus är mycket kostnadseffektivt och få andra medier klarar att konkurrera med lika kvalitativa kontaktkostnader på denna nivå.

Annonseringen är extremt flexibel och ger goda förutsättningar även för kort framförhållning.

Vi ger er de bästa förutsättningarna för utomhusannonsering.

Som annonsör ger Convista Group dig de allra bästa förutsättningarna till bra, kvalitativ annonsering. Med in-house-kompetens slipper du även mellanhänder från reklambyråer. Vi hjälper dig göra snygga rörliga annonser av hög kvalité, för ett lägre pris.

Med Convista DSS är det enkelt att lägga upp din annons och ditt material kommer synas omedelbart efter schemaläggning.

Våra annonsplatser.

Vi har en stor variation av annonsplatser. Vill du synas på Prioritet Serneke Arena i Kviberg för tusentals sportintresserade människor varje månad, eller kanske i en av Hemköp-butikerna i centrala Göteborg?

Välj och vraka bland alla våra annonsplatser!

Annonsproduktion.

Slipp mellanhänderna med reklambyrån. Vi fixar snygga, kvalitativa annonser åt er för ett bra pris.

Start typing and press Enter to search