Digital Signage är framtidens annonsering

Ingen annan annonsering är så effektiv som den digitala.

Intresset för digitala skärmar som kommunikationskanal bara ökar och kan användas inom alla branscher. Via Convista DSS kan du med uppkopplade skärmar snabbt och enkelt skapa och byta budskap från valfri enhet, det enda du behöver är en internetuppkoppling.Till din hjälp har du professionella mallar som ser till att det alltid blir snyggt. Du når snabbt, säkert och enkelt ut med din information.

Dessutom kan du dela ditt budskap med andra för att tillsammans skapa ännu bättre annonsering, och utifrån dina behov skräddarsyr vi en lösning med moderna skärmar som smälter in i omgivande miljö.

Convista Digital Signage System

Till din hjälp att publicera kommunikativa budskap på skärmar har vi ett av branschens bästa publiceringsverktyg. Helt egenutvecklad och byggt med senaste tekniken och stor användarfokus. Och bästa av allt, den fungerar lika bra på din smartphone som på din dator.

Storbildsskärmar.

De flesta storbildsskärmar är uppbyggda av LED-moduler. Modulsystem möjliggör att du kan få dina skärmar i mer eller mindre valfria mått.

Vi arbetar ständigt med produktutveckling, och har alltid nära kontakt med våra leverantörer för kvalitetssäkring och övervakning av processen från tillverkning till frakt, vi levererar alltid en produkt av högsta kvalitet!

Med Convista DSS kopplat till storbildsskärmarna öppnas en ny värld av möjligheter inom annonsering, vi är ledande när det gäller valfrihet och enkelhet.

Vill du veta mer?

Start typing and press Enter to search