Prioritet Serneke arena

22m² stor utomhusskärm

LED-skärm med senaste tekniken på 22m² sitter monterad utomhus på fasaden precis ovanför matchentrén. Här passerar dagligen ca 10 000 personer men under sommarmånaderna många fler. Kviberg park fylls då av idrottsintresserade och hälsomedvetna personer.

65″ skärmar i huvudentré

I huvudentrén hav vi 2st högupplösta 65-tumsskärmar i full HD-upplössning för att fånga alla som äntrar arenan denna väg, såväl de som ska ner till inomhusskidåkningen på SkiDome, gymmet, idrottshallarna eller checka in på hotellet. Här passerar ca 5000 personer per dag!

61m² stor inomhusskärm

En av Nordens största inomhusskärmar på hela 61m² sitter monterad på väggen i den fantastiska fotbollshallen. Denna skärm går inte att missa. Den högupplösta giganten fungerar lika bra som live-TV som att visa besökare just ditt unika animerade budskap. En normal dag passerar ca 5000 personer denna skärm men när fotbollshallen fylls av idrottsentusiaster kan antalet lätt dubblas.

Arenapaketet

10 sekunder lång spot

6 sekunder lång spot

4 sekunder lång spot

Längden på våra standard spots är 10 sekunder, 6 sekunder samt 4 sekunder, men det finns också möjlighet för egen önskan av längd. Att välja vilket alternativ som passar er bäst påverkas oftast av er films utformning och innehåll samt hur länge ni vill synas. Vi hjälper er kostnadsfritt att hitta just det som passar era behov.

Ni kan välja att ligga med på alla 4 skärmar eller exempelvis endast fasadskärmen. Convista hjälper er att skräddarsy ett paket som passar just ert företag.

Annonsframställning

Har ni inget annonsmaterial hjälper Convista InHouse er att ta fram ett pricksäkert material som passar alla ovan nämnda ytor för 595:-/timma . Vi jobbar utefter era önskemål och krav. Estimerad tid för att ta fram en vanlig annons är ca en timma.

Boka annonspaket?

Start typing and press Enter to search